Wat kun je allemaal met led verlichting?

LEd verlichting

De laatste jaren is led verlichting ontzettend populair geworden, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Dit type verlichting is namelijk heel erg energiezuinig, en je kunt er ook nog eens heel creatief mee zijn. Met led strips bijvoorbeeld, welke een van de meest populaire vormen van led verlichting zijn. Deze strips kun je namelijk bevestigen aan allerlei soorten meubels. Maak ze bijvoorbeeld vast aan de onderkant van je tv-meubel. Dit geeft een super tof effect want je ziet de strip zelf niet zitten, je ziet enkel het licht dat ervan af komt. Hetzelfde kun je natuurlijk doen in de slaapkamer. Als je deze led strips bevestigt aan de onderkant van je bed dan heeft dat een super cool effect. En het is ook nog eens heel praktisch want als je ‘s nachts naar de wc moet dan is het licht tenminste niet zo fel in je ogen omdat het van onder je bed vandaan komt.

 

Led verlichting is er in diverse kleuren

Als jij ook fan bent geworden van led verlichting dan heb ik goed nieuws voor je, je kunt deze toffe led strips namelijk in super veel winkels kopen en ze zijn doorgaans verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kun je zelf bepalen of je deze strips onder je bed, je tv-meubel of in de tuin in het blauw, rood, geel of wit wilt hebben. Elke kleur geeft natuurlijk een andere sfeer af, en bij de rode weet je natuurlijk meteen wat daarmee bedoeld wordt. Denk er dus goed over na of je een rode led strip kunt ophangen, want je wilt natuurlijk niet dat deze kleur goed zichtbaar is van buitenaf.

 

Wat kosten led lampen?

In de aanschaf zijn led lampen ietsje duurder dan bijvoorbeeld hallogeenlampen, maar ze gaan wel veel langer mee. En omdat ze ook nog eens stukken zuiniger zijn in gebruik zijn al veel mensen overgestapt op deze nieuw vorm van verlichten.